Skip links

Beyond the mountains

Original price was: € 1.200,00.Current price is: € 1.000,00.

SKU: 000017 Category: Availability: 1 in stock (can be backordered)

Description

Përtej maleve të titulluar kjo pikturë , simbolika kryesore e kësaj pikture tregon shpresën përtej çdo mali (vështirësish) dhe sfidash të jetës, dhe shpresën (dritën e Zotit) që i jep jetë dhe fuqi që asgjë nuk është e pamundur! E pikturuar nga Ervis Kashri

Additional information

Weight 2,5 kg
Dimensions 80 × 80 cm

You may also like…

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
🌐 »