Skip links

Custom stickers on a roll

SKU: 000027 Categories: , Availability: Available on backorder

Description

Etiketat me porosi të Visi-t janë të dizajnuara për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm dhe vijnë me një shpërndarës kartoni të dobishëm, duke lejuar qërimin dhe ngjitjen e shpejtë dhe të lehtë. Prerja e pastër është ideale për dizajne të detajuara dhe me pesë opsione të gjithanshme materialesh, me siguri do të gjeni një zgjidhje që i përshtatet nevojave tuaja. Ne ofrojmë gjithashtu opsione materialesh të biodegradueshme, të dizajnuara për të qenë miqësore me mjedisin dhe perfekte për një gamë të gjerë përdorimesh të brendshme! Shtoni prekjen tuaj personale në çdo sipërfaqe me etiketat tona të printuara me porosi!

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
🌐 »