Skip links

Personalised Christmas Cards

SKU: 000032 Categories: ,

Description

Përshkrim

Nuk quhet kot urimet e sezonit, ndaj dërgojini miqve, familjes ose klientëve tuaj kartolina të personalizuara të Krishtlindjeve të përshtatshme për festimet! Printoni me lehtësi momentet tuaja më të menduara në kartat mahnitëse të Krishtlindjeve me porosi, të cilat me siguri do të gëzojnë bluzën e festave të kujtdo.

Shënim: Çdo tekst brenda kartës duhet gjithashtu të dorëzohet me dizajnin tuaj.

Ju lutemi vini re se nëse dëshironi një kartë të palosur, ju lutemi sigurohuni që të zgjidhni opsionin ‘Palosur’; kjo do të thotë se karta juaj do të jetë e rrudhur. Rrudëzimi është thelbësor përpara palosjes, pasi ndihmon në parandalimin e dëmtimit të letrës dhe përmirëson pamjen dhe integritetin strukturor të kartës për një përfundim të lëmuar.

Additional information

Folding

Postcard, Standard folded cards

Form

Landscape design, Portrait design, Square design

Size

A5 148 x 210 mm, A6 105 x 148 mm, A7 74 x 105 mm

Printing options

Single-sided printing, Double-sided printing

QUANTITY

50, 100, 150, 250, 500, 1.000, 2.500

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
🌐 »