Skip links

Booklet Printing

 75,00

SKU: 000035 Categories: ,

Description

Booklet printing is a powerful means of creating informative and engaging documents, ideal for a range of purposes. When it comes to booklet printing, understanding the basics is crucial.What Is a Booklet?
Booklets are compact printed materials, often used for marketing, education, and communication. They come in various sizes, with the most common size being A5 for booklet printing.

Stapled or stitched brochures are perfect for menus, product catalogs, promotions, your business presentation and much more! This type of stitched or two-point metal connection is available in several formats and can be used for several uses. Our custom brochures are perfect for high quality designs with a variety of finishes. Glossy finish to make your images stand out, matte finish for your texts and writing paper.

 

Al-Përshkrim

Broshurat me kapëse ose broshurat e qepura janë perfekte për menutë, katalogët e produkteve, promovimet, prezantimin e biznesit tuaj dhe shumë më tepër!

Ky lloj i lidhjes metalike të qepur ose me dy pika është i disponueshëm në disa formate dhe mund të përdoret për disa përdorime.
Broshurat tona të personalizuara janë perfekte për dizajne me cilësi të lartë me një shumëllojshmëri përfundimesh.

Finim me shkëlqim për të nxjerrë në pah imazhet tuaja, përfundim mat për tekstet tuaja dhe letër të shkrueshme.

Additional information

Kind

Hardback Books, Wire Bound Booklets, Perfect Bound Brochures, Stapled Booklets

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
🌐 »