Skip links

Loyalty Cards

 56,00

SKU: 000029 Categories: ,

Description

Dizajnoni dhe printoni kartat e besnikërisë me porosi për të siguruar që klientët tuaj të vazhdojnë të kthehen tek ju. Dëshironi të punoni me një sistem vulash? Provoni kartën e shkrueshme. Preferoni një sistem vrimash ose ngjitësesh? Hidhini një sy kartës klasike.

Shënim: Artikulli nuk vjen me dizajne aktuale në lidhje me rrethin/vrimën, prandaj duhet ta përfshini në dizajnin tuaj.

Additional information

Pcs | Price

50 -35,48 €, 100 – 38,80 €, 250 – 41,12 €, 500 – 56 €, 1.000 -78 €, 2.500 – 81 €, 5.000 -120 €, 10.000 -150 €

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
Translate »